perjantai 11. heinäkuuta 2008

Vauva väsää - töppösiä?


Vauva on ansiokkaasti osallistunut väsäämiseen. Tallinnan tuliaislankaa kerimme yhdessä Vasaran kanssa tässä iltana eräänä, mutta olosuhteiden pakosta projekti jäi vähän kesken. Pahaa aavistamattomana jätin sekä vyyhdin jämän että Vauvan lattialle ja kas, hetken kuluttua meillä oli sotkuinen lankakasa ja iloinen Vauva!

Vauvan näkemys lankakerän kerimisestä (tosin tässä vaiheessa osin jo setvittynä)

Lankaa on täälläkin kaapit ja muutkin paikat (lue: työhuoneen sohva, lattia, pöydät) täynnä, mutta ainahan sitä voi hankkia lisää. Jos vaikka sattuu tarvitsemaan. Ja ainahan tarvitaan ainakin vauvan töppösiä, etenkin jos lähipiiriin kuuluu useita lapsentekoiässä olevia. Novitan Woolia olen töppösiin lähinnä käyttänyt, nyt siitä sattui löytymään uusia kivoja värejä, joita ostin varastoon odottamaan. Suurin ongelma lienee se, että 3 mm:n puikkoni ovat kiinni toisaalla...

Vauvan tossuja olen tehnyt viime vuosina aika paljon ja moneen suuntaan niitä on täältä läheteltykin. Olen käyttänyt Maddaleenan neulekoulun töppösmallia, tosi nätit ja suloiset töppöset! Ja oikein hyvät myös käytössä, Vauvallakin oli sellaiset, nyttemmin ne tosin ovat jääneet pieniksi.

Töppösvarastoa

Mainittakoon vielä, että Vasaralta kului neljättä tuntia lankasotkun selvittämiseen... Vauvalta 15 minuuttia sen tekemiseen. 

Ei kommentteja: