tiistai 22. heinäkuuta 2008

Mämmäm ja keskeneräisiä töitä


On vähän lomailtu. Ja väsätty. Lomaväsäilyistä tarkempia tietoja myöhemmin, kunhan saamme kuvia aikaiseksi. Väsäystä on harjoitettu myös maanpinnan alapuolella, Vasara on viettänyt nyt pari päivää kaivuuhommissa ja me muutkin olemme osallistuneet ainakin vähäsen. Tiedossa jotakin jännittävää siis!

Vauva on oppinut kiljumaan ja juttelee myös mämmän-juttujaan. Ämmäm! Mämmäm!

Tallinnan ostos puikoilla.

Käsitöitäkin on tehty. Tai ainakin yritetty tehdä. Tästä mytystä tule ehkä Revontuli-huivi Ullasta. Ongelmia riittää. Ensiksi tein jossain vaiheessa virheen ja huomasin sen paljon myöhemmin. Pohdin purkamista, mutta sitten totesin että se poikisi vain lisää ongelmia. Joita tosin olikin jo nurkan takana odottamassa. Aasilaiset puikkoni hajosivat. Huivitekele jäi tuolille odottelemaan ensiapua. Vauva ryömi paikalle. Veli pelasti mytyn tuholaisen kynsistä. Ja siellä se nyt odottelee edelleen samalla tuolilla... Oppimista ei taida tapahtua?

Sukkapuoli.

Tässä taas sukantekele, josta ei todellakaan ole tulossa paria ensimmäiselle. Kaikki tietävät, että raitalankaa ei voi ottaa kerästä miten päin tahansa, vaan molempia sukkia varten samalla tavalla (tässä tapauksessa siis kerän sisästä, ei ulkoa). Toiset silti yrittävät keksiä pyörän uudelleen. Jep, se on keksitty jo. Mutta en sitten kuitenkaan purkanut. Tosin nyt tämä on sitten ollut tekeillä jo kauan... Mallina Sweet Pea Knittystä. Lanka Step, jota yritin aiemmin muuntaa Jaywalkereiksi erittäin huonolla menestyksellä. En todella onnistunut muussa kuin ohjeen virheellisessä tulkitsemisessa. Mutta se on toinen tarina se...

Perinteinen sukkamalli Crazy -langasta ei taida tehdä oikeutta kummallekaan.

Ja tässä toinen sukkapuoli. Perinteinen pitsimalli, jota on kiva tehdä. Ja tekisinkin, mutta onnistuin unohtamaan toisen sukan kyläillessämme. Ja en ole vielä päässyt sukkaani noutamaan. Joten tämäkin projekti odottelee parempia aikoja.

Mutta suurin murheenkryyni on Peek-a-Boob -imetystoppi Bamboo -langasta. Se on aika lähellä valmistumista, mutta olen onnistunut tekemään tässäkin työssä jonkin virheen, jonka huomasin vasta liian myöhään. Ja nyt en ole jaksanut selvittää, missä vaiheessa virhe on tullut tehtyä (ts. kuinka paljon pitää purkaa...). Joten työ odottelee. Tällä menolla se ei kyllä tule käyttöön koskaan, Suomen suvi on tunnetusti kylmä mutta tuskin kesätoppia syksylläkään tarvitsee... Ärsyttävää! Ehkä pitäisikin ottaa tämä työ mukaan, kun lähdemme huomenissa vähän mökkeilemään.

Mutta sitä ennen pitäisi saada tuliaiset valmiiksi (aloitin nämä toista kuukautta sitten vaan en saanut valmiiksi...). Tulossa on lisää kesäkasseja!

Ei kommentteja: