keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Kirjamania



Kesälomaa odotellessa iski jonkilainen lomanpuuteärsytys, jonka hoidoksi kokeilin neulekirjoja. Mopo tosin hieman karkasi käsistä, kirjoja tuli tilattua saman tien 4 kpl. Mutta kun "halvalla sai". Sitä paitsi tätä ennen olen omistanut vain yhden neulekirjan.


Kaikki alkoi Knitting Dailyn sähköpostista, jossa mainostettiin Interweave Pressin kesäalea. Kirjat olivatkin mukavassa alessa, mutta postikuluja näytti kertyvän melkoisesti. Innostuin katsastamaan mihin hintaan opuksia saisi muista verkkokaupoista ja sillä reitillä löysin tieni The Book Depositoryyn. Siellä oli nettisivujen päivitys käynnissä, mutta lupasivat ilmoittaa kun palaavat langoille ja muistaa lahjallakin. Samana iltana tulikin sähköpostia ja luvattiin 10%:n alennuskin vielä. Ja eikun ostoksille! Nancy Bushin Knitting on the road on ollut haaveissa jo pitkään, kuten myös Knitting vintage socks. Favorite socks taas oli syynä koko ostosinnostukseen ja kun nyt aleakin luvattiin, niin Cookie A.:n Sock innovation piti saada tietty myös.


Kirjat eivät ehtineet tulla ennen lomalle lähtöä, mutta kotiin palatessamme postilaatikosta löytyi neljä pakettia! Melkein kuin joulu :-) Eikä tarvinnut edes postista hakea, ah.


Runsauden pula iski ohjeita selatessa, mutta päädyin sitten kuitenkin Sock innovation -kirjan Kai-Mei -sukkiin. Teen aika harvoin neuleita itselleni, mutta nämä halusin itselleni. Langaksi kaivoin Noron sukkalankaa, jota olen omiin sukkiin jo aiemmin ostanut. Ei ehkä täydellinen lanka tälle ohjeelle, mutta luultavasti sukkalangan tilaaminen "kun on paljon uusia ohjeita eikä mitään sopivaa lankaa varastossa" saisi hieman happamen vastaanoton...



Lanka on ihanaa ja ohjekin ihan hauska, kunhan pääsin tylsän varren yli (toisaalta se tuli tehtyä aika nopeasti).


Ei kommentteja: