torstai 10. kesäkuuta 2010

Kiitospipat

Blogi jäi loppuvuodesta tauolle, ensin työllisti remontti, sitten elämä, mutta on täällä väsättykin aina jotain pientä jossain välissä...

Remonttimme (josta Vasaran ehkä raportoi...?) tehtiin pääsääntöisesti omin voimin, ammattilaiset ovat toki tehneet putki- ja sähkötyöt, mutta muuten Vasara vastasi vasaroinnista. Apunaan hänellä oli toisinaan isänsä. Koska keittiön uusiminen sisältää vaiheen, jossa taloudessa ei käytännössä ole keittiötä, olemme saimme kiittää ravitsemuspuolesta Vasaran äitiä, joka muutaman viikon ajan käytännössä ruokki meidät. Kiitokseksi heidän vaivannäöstään tein molemmille pipon päätä lämmittämään.

Mallit ovat vanhoja tuttuja, Mariomyssy ja Jacques Cousteau -pipo. Molemmat mallit miellyttävät minua ja ovat hauskoja tehdäkin.


Tässä ensin myssy:
Malli: Mariomyssy, kukka tällä kertaa Käspaikasta
Lanka: Novita Isoveli Color
Puikot: 4,5 mm bambupyöröt

Pipon kanssa oli taas vähän säätämistä, mutta ensi yrittämällä toisin kuin viimeksi. Langaksi löytyi lankalaatikosta Maijaa.

Malli: Jacques Cousteau -pipo, 120 s (aika iso tuli kyllä)
Lanka: Gjestalin Maija
Puikot: 3 mm

Malleina kuvissa Veli ja entinen Vauva, nykyinen Vilttitossu, joka onnistui ymmärtämään, että kyseessä on heidän piponsa - ei siis mummon ja ukin pipat...

Ei kommentteja: