torstai 14. toukokuuta 2009

Kevättä


Kevät on tuonut tullessaan aurinkoa ja juhlia. Vappuna teimme reissun Hämeenlinnaan, näimme paikallista vappupäivän viettoa ja tietenkin myös lankakaupat. Wetterhoff olisi mennyt sivusuun, en ollut sitä etukäteen muistanut, mutta onneksi hoksasin selata mainoksia hotellilla. Villamokan sijainti sen sijaan oli selvitetty jo hyvissä ajoin ennen lähtöä!

Lankoja ostettiin maltillisesti:


Wetterhoffilta tarjous-Silviaa omaksi huiviksi (ehkä) ja Iikka-lankaa lahjushuiviksi. Villamokasta Mokkasukkaa kaksi kerää, Milano lahjaksi ja Tiinan-Virke neulottavaksi. Fritidsgarn loppui lähes kaksi vuotta sitten ja samalla jäivät tossutkin kesken, jospa nyt ensi talveksi saisin ne käyttööni... Suurempi ostos oli Vasaran jo kauan haaveilema ryijypaketti, sitäkin projektia olen aloittanut mutta aika hidasta on, vaikka vain pienen ryijyn hankimme.

Äitienpäiväksi Veli ja Vauva maalasivat kehyksiä isovanhemmille:


Veli oli myös askarrellut hienon mukin ja herttaisen kortin, jossa kerrottiin että äiti tekee salaattia ja on kiva:


Puikoilla on Kristelin Springtime Swirl -mysteerihuivi, kuten monella muullakin on ainakin ollut. Omani tosin on koko ajan laahannut jäljessä. Pääsin aloittamaan projektin vasta vihjeen 3 kohdalla, enkä koskaan saanut kiinni vaikka yritystä on ollut. Ei tarpeeksi kuitenkaan. Vasaraa moinen mysteeriprojekti hämmensi suuresti, ihmetteli miksei ohjeessa ole kuvaa valmiista työstä.

Lankana kaapista löytynyt ohut villalanka, vaikka projektin vaativuus huomioden joku ihanampi lanka olisi varmastikin ollut perusteltu... Katsotaan koska tämä valmistuu! 

Ei kommentteja: